BB Glow

BB Glow is een behandeling waarbij een speciale formule van gezonde ingrediënten in de huid wordt ingebracht met behulp van een dermapen. Deze formule zorgt voor een egale teint, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verheldert de huidskleur. De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes die de huid heel lichtjes perforeren, zodat de werkzame stoffen beter worden opgenomen.

Art Beauty Clinique is dé specialist op het gebied van BB Glow met een dermapen. Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze de behandeling moeten uitvoeren om het beste resultaat te behalen. Door middel van een grondige huidanalyse wordt bepaald welke formule het beste bij jouw huid past, zodat de behandeling optimaal kan worden afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Na de behandeling zal je huid direct zichtbaar verbeteren en zal je een stralende teint hebben. De resultaten zijn direct zichtbaar en de behandeling heeft een langdurig effect. Bij Art Beauty Clinique streven we naar de hoogste kwaliteit en streven we ernaar om jouw huid gezond en stralend te maken.

Wil jij ook genieten van een egale teint en een stralende huid? Maak dan een afspraak bij Art Beauty Clinique en laat je adviseren over de mogelijkheden van BB Glow met een dermapen.

De prijs van BB glow met de Dermapen is Euro 150,00. BB Glow kan ook als PMU worden gezet, voor Euro 375,00. Dit geeft een langer resultaat. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.