Huid behandelingen / Skin Treatments

V-shape

Combinatie van Cryolipolyse (vet verbranding) met een bindweefsel massage. Werkt tegen cellulitus, maakt de huid strakker, helpt tevens bij het afslanken. 

V shape

Combination of Cryolipolysis (fat burning) with a connective tissue massage. Works against cellulite, tightens the skin, also helps with slimming.

hydrafacial

Een gezonde, zachte en stralende huid krijgt u door middel van een HydraFacial behandeling. De HydraFacial behandeling is een unieke, pijnloze en veilige behandeling voor het verbeteren en verzorgen van uw huid. De behandeling stemmen we geheel af op uw huidtype.

hydrafacial

You get healthy, soft and radiant skin through a HydraFacial treatment. The HydraFacial treatment is a unique, painless and safe treatment for improving and caring for your skin. We tailor the treatment entirely to your skin type.

Microneedling

Microneedling stimuleert de fibroblast tot een maximum om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Door het toenemen van volume in de huid, treedt er een verstrakking van de huid op waardoor rimpels verminderen en de algehele teint van de huid verbetert. Kortom, de huid gaat weer stralen!

Microneedling

Microneedling stimulates the fibroblast to a maximum to produce collagen, elastin and hyaluronic acid. Due to the increase in volume in the skin, a tightening of the skin occurs, which reduces wrinkles and improves the overall complexion of the skin. In short, the skin will shine again!

Carbon peeling

Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Carbon peel

A purification process for deep cleaning is used through a combination of laser technology and medical carbon. Wrinkles, coarse pores, acne and scars can be removed with a Carbon Laser Peeling. In addition, this peeling is extremely suitable for restoring oily skin.

Acne huidpigmentatie / huidverjonging

Acne skin pigmentation / skin rejuvenation

Tanden bleken / Teeth bleaching

Tandenbleken voor een mooiere stralende glimlach

Tanden en kiezen worden in de loop der jaren steeds geler van kleur..
Dat komt door kleurstoffen die in alle voedingsmiddelen zitten.
Om tanden te bleken is een optie om uw tanden weer een paar tinten lichter te maken.

Overweegt u een tandenbleek behandeling. Overleg het eerst met één van onze specialisten die u advies kan geven en in overleg de juiste behandeling kan geven.

Bij een tandarts/ mondhygiënist daar werken ze met 6% waterstofperoxide.
Art Beauty Clinique werken zonder peroxide waarmee de tanden en het glazuur op een natuurlijke veilige manier uw tanden een paar tinten lichter maakt.

Voor de behandeling:
-Goed eten en drinken
-Uw tandenpoetsen

Na de behandeling:
– mag u 4 a 5 uurtjes niet eten of drinken …
– zelf geen water
– niet roken.
– het liefst alle kleurstof vermijden voor 1 dag..


Voor meer vragen kunt een WhatsApp bericht sturen.

art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam
art beauty clinique rotterdam

Injectables

Voorzorg 

Geen alcohol of drugsgebruik 

Nazorg 

Geen warme dranken

Make-up 

5 uurtje niet eten en drinken.

Niet zonnen 

Precaution

No alcohol or drug use

Aftercare

No hot drinks

Makeup

Do not eat or drink for 5 hours.

Do not sunbathe

Veel Gestelde Vragen Cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Op een gecontroleerde manier worden de vetcellen door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse is absoluut geschikt voor het wegwerken van lokaal vet, bijvoorbeeld op uw buik, benen, onderkin, billen, armen, love handles en dergelijke.

Kom ik in aanmerking voor cryolipolyse?

In principe komt iedereen in aanmerking. Het is een alternatief voor liposuctie, zonder operationele ingrepen. Vraag voor de zekerheid een intake gesprek aan voor een advies op maat over de mogelijkheden die cryolipolyse u kan bieden.

Waar gaat het vet heen en is het resultaat blijvend?

Nadat de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), breken deze af en worden op natuurlijke wijze als afvalstoffen afgevoerd uit het lichaam. Zodra de behandelde vetcellen zijn verdwenen, zijn ze voorgoed verdwenen.

Hoe lang duurt een sessie en hoeveel heb ik er nodig?

De lengte van de sessies is afhankelijk van het aantal gebieden dat u wilt laten behandelen. Een behandeling mag niet langer duren dan 20 minuten. Dit door de snelheid van het elimineren van vetcellen met onze apparatuur.